Home

WELKOM

Mini-congres speciaal voor Albert Vermist en zijn team:

Noteer vast in je agenda: zaterdag 16 juli 2022.
Begin maart volgt nadere informatie.

Zie ook de aparte knop in het menu: 16 juli 2022


Congresdag Astrologia Omnis 2 april 2022

Een online congresdag met interessante sprekers: Lynn Bell, Adrie v.d. Ven, Hans Planje en Karen Hamaker-Zondag.

Kijk alvast bij het programma en de sprekers; en de inschrijving is begonnen! Kijk bij aanmelden, of ga meteen naar: https://www.asfaloth.biz/c/evenementen

Het congres van Astrologia Omnis is decennialang een begrip geweest in de Nederlandse astrologie. Het zijn sterk veranderde tijden, en ook het congres heeft een belangrijke verandering ondergaan. Helaas hebben we twee keer het congres moeten annuleren; in 2022 gaat het zeker door, maar dan met een congresdag die online zal worden gehouden. Van daaruit gaan we kijken wat de verdere mogelijkheden voor de toekomst zijn.

Astrologia Omnis biedt een podium aan serieuze astrologen die, elk vanuit hun eigen richting of stroming, oude en nieuwe technieken bieden. Daarnaast komen zowel heel concrete als spirituele benaderingen aan bod, zodat u als deelnemer tal van aanknopingspunten krijgt en vooral ook het nodige houvast in deze spannende tijden. Astrologie is een springlevende, zichzelf steeds vernieuwende traditie die uit de oudste tijden stamt, rijk is aan ervaringen en creatief en verantwoord de nieuwste ontwikkelingen in zich opneemt.