Home

WELKOM

Het congres van Astrologia Omnis is decennialang een begrip geweest in de Nederlandse astrologie. Het zijn sterk veranderde tijden, en ook het congres heeft een belangrijke verandering ondergaan. Helaas hebben we twee keer het congres moeten annuleren; in 2022 gaat het zeker door, maar dan met een congresdag die online zal worden gehouden. Van daaruit gaan we kijken wat de verdere mogelijkheden voor de toekomst zijn.

Mini-congres speciaal voor Albert Vermist en zijn team:
Noteer vast in je agenda: zaterdag 16 juli 2022.
Begin maart volgt nadere informatie.

De AVN, de ASAS en de Astrosalon willen het oude team dat al die jaren voor een geweldig congres heeft gezorgd heel graag van harte bedanken voor al die jaren tomeloze inzet, en het team een afscheidscadeau geven. Dat gaat gebeuren in de vorm van een speciale online bedank-congresmiddag met korte lezingen en persoonlijke boodschappen voor Albert, plus een cadeau. Iedereen die oud-voorzitter Albert Vermist en het team persoonlijk willen bedanken, bijvoorbeeld door een kaart te sturen, kan dat doen via Astrologia Omnis, p/a Asfaloth, Amsterdamseweg 156, 1182 HK Amstelveen.

Belangrijke mededeling!

Noteer alvast zaterdag 2 april 2022 in je agenda! Dat wordt onze online congresdag met interessante sprekers: Lynn Bell, Adrie v.d. Ven, Hans Planje en Karen Hamaker-Zondag.

De voorbereidingen zijn al in volle gang en rond 15 februari 2022 zal het programma op de site staan, en vanaf dan gaat ook de inschrijving open. Dus nog even geduld!

Astrologia Omnis biedt een podium aan serieuze astrologen die, elk vanuit hun eigen richting of stroming, oude en nieuwe technieken bieden. Daarnaast komen zowel heel concrete als spirituele benaderingen aan bod, zodat u als deelnemer tal van aanknopingspunten krijgt en vooral ook het nodige houvast in deze spannende tijden. Astrologie is een springlevende, zichzelf steeds vernieuwende traditie die uit de oudste tijden stamt, rijk is aan ervaringen en creatief en verantwoord de nieuwste ontwikkelingen in zich opneemt.