Home

WELKOM

Het congres van Astrologia Omnis is decennialang een begrip geweest in de Nederlandse astrologie. Het zijn sterk veranderde tijden, en ook het congres heeft een belangrijke verandering ondergaan. Helaas hebben we twee keer het congres moeten annuleren; in 2022 gaat het zeker door, maar dan met een congresdag die online zal worden gehouden. Van daaruit gaan we kijken wat de verdere mogelijkheden voor de toekomst zijn.

 

 

Belangrijke mededeling!

Noteer alvast zaterdag 2 april 2022 in je agenda! Dat wordt onze online congresdag met interessante sprekers; de voorbereidingen zijn al in volle gang en rond september 2021 zal op deze site nadere informatie staan. Dus nog even geduld!

 

 

Astrologia Omnis biedt een podium aan serieuze astrologen die, elk vanuit hun eigen richting of stroming, oude en nieuwe technieken bieden. Daarnaast komen zowel heel concrete als spirituele benaderingen aan bod, zodat u als deelnemer tal van aanknopingspunten krijgt en vooral ook het nodige houvast in deze spannende tijden. Astrologie is een springlevende, zichzelf steeds vernieuwende traditie die uit de oudste tijden stamt, rijk is aan ervaringen en creatief en verantwoord de nieuwste ontwikkelingen in zich opneemt.