Home

WELKOM

Mini-congres speciaal voor Albert Vermist en zijn team
helaas...het gaat niet door.

Het is last minute, en het organisatiecomité was volop bezig met de voorbereidingen voor het minicongres als eerbetoon aan Albert Vermist en zijn team. Aan het begin van dit jaar hadden we in overleg met Albert de datum van 16 juli vastgelegd.

Nu het bijna zo ver is krijgen we heel warme en enthousiaste reacties, maar tegelijkertijd de mededeling dat velen van jullie ervoor gekozen hebben om, nu het weer kan, vooral gebruik te maken van de mogelijkheid om op vakantie te gaan, en dat betekende helaas geen deelname en de nodige afzeggingen, waarvoor we natuurlijk begrip hebben, na alles wat we de afgelopen jaren achter de rug hebben.

We hebben daarom overlegd met Albert wat we zullen doen, en Albert is duidelijk heel blij met zo’n blijk van waardering, maar heeft ook aangegeven dat het op deze manier beter is om het niet door te laten gaan. Hij heeft er nu voor gekozen om het afscheid van zijn belangrijke rol in de Nederlandse astrologie, samen met zijn team, op een later tijdstip te vieren in zijn eigen astrologische vriendenkring.

Dat betekent dat ons mini-congres van aanstaande zaterdag niet door zal gaan, hoe enorm spijtig we dat ook vinden. Maar het is niet anders.

Rest ons nog een paar praktische mededelingen en vragen:

  • Voor degenen die iets voor Albert hebben opgestuurd, hetzij in MP4, hetzij per post: dat zullen we bundelen en aan Albert overhandigen. Het is uiteraard nog steeds mogelijk iets op te sturen; dat kan naar Asfaloth, Amsterdamseweg 156, 1182 HK te Amstelveen.
  • We willen nog steeds graag aan Albert en zijn team een cadeau geven. Daarvoor zijn er al donaties binnengekomen op NL 14INGB 0004 1988 01 van Stichting Achernar. Wil je ook nog bijdragen, dan kan dat nog steeds; Albert en zijn team krijgen een lijst met alle namen als herinnering. Albert is een echte smulpaap die op bourgondische wijze kan genieten van een goed glas wijn en een rijkelijk diner, en is een gezamenlijke feestmaaltijd met zijn team niet een prachtige afsluiting van meer dan 40 jaar dienstbaar te zijn geweest aan de astrologie? Als het kan nog aangevuld met wat lekkere wijnen waar hij later van kan genieten?
  • Degenen die hebben ingeschreven voor aanstaande zaterdag: natuurlijk storten we de 10 euro terug. Of wil je het als donatie aan Albert schenken? Zou je ons dat willen laten weten?

Het is een vreemd en wat spijtig gevoel dat het zo moest lopen, maar tegelijkertijd krijgt Albert zijn dankfeest op de manier zoals hij dat wil. En de heerlijke congressen die we met hem en zijn team mochten meemaken dragen we voor altijd in ons hart.

We wensen iedereen een fijne zomer en een fijne vakantie toe,

Warme groet,

Geneviève Wils, Menno Noordervliet, Marjoke Blank en Zus Luyckx