Jupiter-avond

Vrijdagavond 27 maart 2020 = Jupiter-avond!

Hoe fijn is het niet om uw activiteiten en specialiteiten te laten zien aan collega’s en bezoekers van het Astrologia Omnis congres! Vanaf nu kan dat: we hebben er speciaal de vrijdagavond van het weekendcongres voor gereserveerd.

 

Dit zijn de opzet en voorwaarden:

  • Deze avond staat in het teken van uitwisseling van kennis en informatie als wel producten of specialiteiten meer bekendheid te geven aan een geïnteresseerd publiek. Het idee is dat iedereen die op serieuze wijze bezig is met astrologie, tarot of een verwant kennisgebied de mogelijkheid krijgt om die activiteit, product, software, etc. te presenteren op de Jupiter-avond!
  • U krijgt in de zaal een eigen tafel die als presentatie- en ontmoetingsplek dient, waar geïnteresseerden en collega’s kunnen komen voor informatie en uitwisseling. U kunt naar hartenlust banners, folders, producten om te verkopen, etc. meenemen.
  • De nadruk ligt op actief laten zien waar u mee bezig bent, zoals bijvoorbeeld een kleine demonstratie, toelichting, een stukje duiding, voorbeelden, en dergelijke.

 

En de kosten? U leest het goed: het is helemaal gratis. Ons doel is om zowel de collegiale uitwisseling te bevorderen als uw product of specialiteit bekender te laten maken bij een geïnteresseerd publiek. En waar kan dat beter dan op een mooie plek waar we voor het congres samenkomen!

 

De vrijdagavond is gratis voor iedereen!

 

Nadere informatie:

Datum: vrijdagavond 27 maart 2020
Tijd: van 19:30 – 22:00 uur
Plaats:  Fletcher Hotel Mooi Veluwe, Garderenseweg 154, 3881 NC Putten
Kosten: geen
Opgeven kan via info@astrologencongres.nl