Home

WELKOM

“Stichting Nederlands Astrologen Congres” werkt vanuit een idealistische basis met als doelstelling om de astrologie in al haar facetten te verbreiden en te bevorderen. Dat doen we door elk jaar een congres te organiseren onder de naam Astrologia Omnis.

Noteer vast in uw agenda: het volgende congres is op 30 en 31 maart 2019!

Astrologia Omnis biedt een podium aan serieuze astrologen die, elk vanuit hun eigen richting of stroming, oude en nieuwe technieken bieden, naast zowel heel concrete als spirituele benaderingen,  zodat u als deelnemer tal van aanknopingspunten krijgt en vooral ook het nodige houvast in deze spannende tijden. Astrologie is een springlevende, zichzelf steeds vernieuwende traditie die uit de oudste tijden stamt, rijk is aan ervaringen en creatief en verantwoord de nieuwste ontwikkelingen in zich opneemt.

Het april-congres van dit jaar was weer boeiend en stimulerend. Voor een korte impressie: klik HIER

Voor het programma van het afgelopen congres: klik HIER.
(deze link geeft altijd de meest recente informatie; mocht zich een programmawijziging voordoen dan is dat hier verwerkt.)

Voor een overzicht van de sprekers: klik HIER

In de loop van oktober 2018 hebben we de informatie over het programma van 2019 rond en zal het op de website verschijnen.